+36 20 594 8068 showroom@bado.hu

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYEI RÓLUNK

 

“Maximális oda figyelés és a szakma magas-fokú ismerete jellemzi a Badó Szalon csapatát!
Az anyag választék pedig Európa bármely fővárosában megállná a helyét. Akár férfi akár női egyedi méretek megvalósítása is magas szinten történik.”

Dánfalvi Géza

 

“Feleségem meglepett szülinapomra és elvitt Badó Ferenc szalonjába, ahol fantasztikus minőségű anyagokból, kimagasló minőségben varrtak számomra öltönyöket.
Visszatérő vendég lettem és már az ingeim egy részét is itt varrattam. Csak ajánlani tudom.”

Avidor András

 

“Bár a konfekció ipar termékeiből is felöltözhetnék, ennek ellenére évek óta csak a Badó szalon egyedi készítésű ruháit választom, ha ingre vagy öltönyre van szükségem. A ruhaszalon luxus környezete, a kedves és barátságos kiszolgálás, a professzionális stílustanácsadás mellett a több ezer szövetből való választás lehetősége kínálkozik a szalonba betérő vendég számára. Nincs még egy ugyanolyan abból a ruhából, ami a műhelyben készül, és abban is mindig biztos lehetek, hogy az teljes mértékben a saját alkatomra a nekem megfelelő stílusban készül el. Különös magabiztossággal jelenhetek meg bármely üzleti- vagy társadalmi eseményen. Az öt éve készített ingem még mindig az egyik legnagyobb kedvencem, nem múlik el hét, hogy ne venném fel azt legalább egyszer.”

Tokaji Imre

“Számomra fontos a jó megjelenés, és a prémium kategória. Az öltözékem sokat elmond az egyéniségemről, ezért fontos mit viselek. Legyen ez ing, nadrág, zakó, cipő, öv. Számomra nagyon megnyerő, hogy a bado márka mind ezt képviseli, és egy helyen megkaptam mindent. Figyelembe veszik a cég munkatársai a saját igényeimet is nem az ügyfélre erőltetve akaratukat. A komfort érzet nagyon fontos számomra így nem csak viselnem kell az öltönyt, hanem a kényelem is fontos. A cipő is egyedi tervezés alapján készül nem sablon, szintén méret után gyártott. A jó hangulatú üzletbe szívesen jövök mindig. A cégnél profi az organizáció: értem ezalatt időpontok, határidők betartása, emlékeztető az ügyfél részére az átadás napjáról. Az üzletben egyszerre csak egy ügyfél tartózkodik, ezért érzem, hogy a megbeszélt időpontban minden rólam szól.”

Kecskés Csaba

“Szeretem az eleganciát, szeretek elegánsan öltözködni. A gardrób szekrényünkben számtalan szebbnél szebb prémium márkás ing közül választhattam. Egy szép napon azonban összehozott a sors Bado Ferenccel, aki meghívott bemutató termébe. Nehéz volt a választás, de az ezernyi anyag közül kiválasztva megrendeltem három darab inget. Fantasztikus élmény a saját méretre készült inget viselni. Félek tőle, hogy ez egy fertőző vírus és a jövőben semmilyen más ing nem üti meg nálam ezt a mércét. Köszönöm a lehetőséget, a szakmai hozzáértést, és az élményt, ami új síkra helyezte nálam az elegáns szót.”

Dégi Attila

“Egy esküvőre való felkészüléskor és a megelőző napokon sok minden van amiért aggódni lehet. Nos, nekem egyel kevesebb ilyen volt, mert Ferit kértem meg arra, hogy segítsen nekem a NAGY NAP-ra való megfelelő öltözék elkészítésében. Azon túl, hogy én maximálisan elégedett voltam mindennel (nem csak a végső megjelenéssel hanem a készítés és próbák alatti hozzámállással), nagyon jól esett amikor a vendégek is folyamatosan az én öltözetemet dicsérték. Természetesen igyekeztem felhívni a figyelmet a feleségem ruhájára is, hisz mégis csak Ő a menyasszony, de hát Feri túl jó munkát végzett…”

Csapó Ákos