+36 20 594 8068 showroom@bado.hu

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYEI RÓLUNK

 

“Maximális oda figyelés és a szakma magas-fokú ismerete jellemzi a bado Szalon csapatát!
Az anyag választék pedig Európa bármely fővárosában megállná a helyét. Akár férfi akár női egyedi méretek megvalósítása is magas szinten történik.”

Dánfalvi Géza

 

“Feleségem meglepett szülinapomra és elvitt Badó Ferenc szalonjába, ahol fantasztikus minőségű anyagokból, kimagasló minőségben varrtak számomra öltönyöket.
Visszatérő vendég lettem és már az ingeim egy részét is itt varrattam. Csak ajánlani tudom.”

Avidor András

 

“Bár a konfekció ipar termékeiből is felöltözhetnék, ennek ellenére évek óta csak a bado szalon egyedi készítésű ruháit választom, ha ingre vagy öltönyre van szükségem. A ruhaszalon luxus környezete, a kedves és barátságos kiszolgálás, a professzionális stílustanácsadás mellett a több ezer szövetből való választás lehetősége kínálkozik a szalonba betérő vendég számára. Nincs még egy ugyanolyan abból a ruhából, ami a műhelyben készül, és abban is mindig biztos lehetek, hogy az teljes mértékben a saját alkatomra a nekem megfelelő stílusban készül el. Különös magabiztossággal jelenhetek meg bármely üzleti- vagy társadalmi eseményen. Az öt éve készített ingem még mindig az egyik legnagyobb kedvencem, nem múlik el hét, hogy ne venném fel azt legalább egyszer.”

Tokaji Imre

“Számomra fontos a jó megjelenés, és a prémium kategória. Az öltözékem sokat elmond az egyéniségemről, ezért fontos mit viselek. Legyen ez ing, nadrág, zakó, cipő, öv. Számomra nagyon megnyerő, hogy a bado márka mind ezt képviseli, és egy helyen megkaptam mindent. Figyelembe veszik a cég munkatársai a saját igényeimet is nem az ügyfélre erőltetve akaratukat. A komfort érzet nagyon fontos számomra így nem csak viselnem kell az öltönyt, hanem a kényelem is fontos. A cipő is egyedi tervezés alapján készül nem sablon, szintén méret után gyártott. A jó hangulatú üzletbe szívesen jövök mindig. A cégnél profi az organizáció: értem ezalatt időpontok, határidők betartása, emlékeztető az ügyfél részére az átadás napjáról. Az üzletben egyszerre csak egy ügyfél tartózkodik, ezért érzem, hogy a megbeszélt időpontban minden rólam szól.”

Kecskés Csaba

“Szeretem az eleganciát, szeretek elegánsan öltözködni. A gardrób szekrényünkben számtalan szebbnél szebb prémium márkás ing közül választhattam. Egy szép napon azonban összehozott a sors Badó Ferenccel, aki meghívott bemutató termébe. Nehéz volt a választás, de az ezernyi anyag közül kiválasztva megrendeltem három darab inget. Fantasztikus élmény a saját méretre készült inget viselni. Félek tőle, hogy ez egy fertőző vírus és a jövőben semmilyen más ing nem üti meg nálam ezt a mércét. Köszönöm a lehetőséget, a szakmai hozzáértést, és az élményt, ami új síkra helyezte nálam az elegáns szót.”

Dégi Attila

“Azt gondolom, hogy nincs szükségem sok tárgyra a teljes élethez. Így az öltözködésben sincs szükségem sok ruhadarabra. Viszont fontosnak tartom az állandó törekvést az egyediségre és a legjobb minőségre. A bado szalon csapata ezt a minőségi szemléletet képviseli. Én ezért nem kerestem tovább: valamennyi fontosabb ruhadarabomat ők készítették, a legnagyobb profizmussal, a legjobb anyagokból. Tiszta szívből ajánlom őket.”

Dr. Szabó Levente Antal

“Mint tudjuk nem vagyunk egyformák, így a konfekció méretek keveseken állnak úgy, mintha rájuk szabták volna. A mindennapos rohanásban elfelejtünk figyelni a részleteke, amin nagyon sok múlik. Szerencsére erre itt van Badó Ferenc és csapata, akik kihozzák az emberből a maximumot. Miért elégednénk meg kevesebbel?
Az elkészült öltöny nem csak egyedi, hanem a kisugárzásomon is javított és önbizalmat ad.”

Herczku Róbert

“A mai világban azt gondolom, hogy kiemelten fontos az első benyomás, továbbá a mindenkori megjelenés. Badó Ferenc és a bado showroom csapata professzionális hozzáértéssel, kiemelt színvonalú körülmények között segít bárkinek, hogy a megjelenése olyan egyedi és elegáns legyen, amelyre vágyik. Az anyagválasztástól kezdve, a próbákon át, egészen a kiváló minőségű egyedi öltöny, ing, cipő és az öv átvételéig olyan személyre szabott, s kiemelt színvonalú szolgáltatásban részesültem, amelyet bátran és örömmel ajánlok mindenkinek!”

Túri Miklós

“Egy esküvőre való felkészüléskor és a megelőző napokon sok minden van amiért aggódni lehet. Nos, nekem egyel kevesebb ilyen volt, mert Ferit kértem meg arra, hogy segítsen nekem a NAGY NAP-ra való megfelelő öltözék elkészítésében. Azon túl, hogy én maximálisan elégedett voltam mindennel (nem csak a végső megjelenéssel hanem a készítés és próbák alatti hozzámállással), nagyon jól esett amikor a vendégek is folyamatosan az én öltözetemet dicsérték. Természetesen igyekeztem felhívni a figyelmet a feleségem ruhájára is, hisz mégis csak Ő a menyasszony, de hát Feri túl jó munkát végzett…”

Csapó Ákos